De ultieme gids naar waterflesje met logo

Omdat jouw juist betreffende vrienden en familie wilt genieten van je vers geproduceerde smoothies uit de Domo My Blender is er die genoeg Domo drinkfles / blenderkan betreffende 600 ml. Zo kan een ieder zijn drankje meenemen voor onderweg!

De Dopper drinkfles kan u dan ook eenvoudigweg laten drukken met de logo en/ofwel tekst. Het is ook mogelijk om een Dopper drinkflessen te personaliseren met de namen van de relaties! Naast de Dopper drinkfles verlenen wij u verder verscheidene Dopper accessoires.

Het zijn onkosten vanwege het zetwerk, het vervaardigen betreffende een drukplaten en het instellen met de drukmachines. Een instelkosten variëren per besteld artikel, per drukkleur/tekst en ieder positie, tenzij anders vermeld.

Het zit enorm makkelijk! Je doet hetgeen stukjes sinaasappels en/ofwel groenten in het voor bestemde compartiment. Daarna vul jouw een fles betreffende mineraalwater. Een smaak betreffende dit peren trekt in dit drinkwater en zo heb je ons hemels zelfgemaakt en gezond drankje!

De Dopper Carrier kan zijn perfect voor lieden die vaak onderweg bestaan. Betreffende deze accessoire kan jouw jouw Dopper overal mee naartoe nemen en bijvoorbeeld met je broek, tas ofwel fiets haken.

De levertijd van onze poly middelen op Pinkcube.nl ligt gemiddeld tussen een 5 en 10 werkdagen. Bezit u een deadline? Vraag naar de opties. We doen er alles aan om de deadline te behalen. Onbedrukte bidons hebben een levertijd over maar één dag.

Verzend ons bij keuze het logo in EPS ofwel Adobe Illustrator formaat en wij maken wegens u een proefdruk en heldere prijsopgave.

Geen gevectoriseerd logo? Geen nood, Maxilia regelt dit wegens je! Het logo kan in ieder willekeurig bestandsformaat geraken aangeleverd. Onze ontwerpstudio tekent het dan bekwaam aan. En dit kost niets! Mede de genoeg taken zal de leverdatum betreffende een bestelling read more ons dag later zijn.

Die waterfles met Authentico kan zijn een mooi alternatief een lenzen kan en is perfect voor dit serveren over vers drinkwater.

Wij mogen een flesjes voor u thuis, op uw evenement ofwel op beursvloer leveren en daarvoor vragen wij nauwelijks cent genoeg

Schrijf u dan ook in wegens onze inspirerende nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte met dit laatste nieuws.

In de machinepark geraken alle soorten en maten flesetiketten gemaakt. Hiermee kunnen wij de fles etiket produceren tegen bijzonder scherpe prijzen. Daarnaast profiteert u van ons hoog capaciteit etiketten voor flessen.

Nieuwsgierig tot de opties en hoe de ontwerpstudio jouw reclameboodschap zo doeltreffend mogelijk kan inzetten? Zend je logo mee betreffende je aanvraag en een ontwerpstudio ondersteunt jou reclame vervaardigen!

Dopper Original Die aantrekkelijke bidon werden netjes bedrukt en afgeleverd. Dit duurde iets meer dan je gehoopt had, maar ze konden me juist vertellen waarom het meer duurde en als het bezorgd zou worden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *